welcOme


Wednesday, March 30, 2011

tak tahu nak tulis tajuk

assalamualaikum wbt...
Alhamdulillah..puji-pujian bagi Allah..yang menjadikan alam ini serba indah dengan kabus-kabus di bukit-bukit pada pagi hari ni dan juga syukur sebab pagi ini masih lagi dipanjangkan umur OlehNya..wahh..bagus giler ayat I..hehe..dah macam nak buat ucapan aka karangan..dah lama x buat karangan..ketagih la kOt..hehe..:) entry kali ni I cuma nak uplOad videO...videO ini I edit malam tadi..sebelum tidO..saja main-main tepOn..ntah camna tangan ni gatal p edit2..kan best klu I ni pndai bab IT,edit gmbar..hehe..sebab I tgk kwn I buat keje tadi..macam senang je buat laman web..mana taw ada rezeki..pakatan haji AyOb ni kan ramai anak cucu cicit....dan nanti bila dah ramai yang dah x buta IT..pastu masa tu family Hj AyOb ni ada laman web sendiri..siapa tahu masa akan datang..InsyaAllah..One mOre thing..lagu dalam videO ni mungkin agak kurang sesuai tapi masa tu dalam hP I just ada lagu tu je yang bOleh utk edit..sO hOpe enjOy with it!..pada yang "ter" singgah di blOg "ikatankasihayobrahmah" ni kami mengharapkan anda semua mendOakan kebahagiaan kami sekeluarga..harapan kami yang jauh dapat kami dekat-dekatkan..yang dekat kami erat-eratkan..semOga anda semua yang mendOakan kami juga berOleh kebahagiaan dunia akhirat..InsyaAllah..apa lagi jOm kita tgk videO ni..



--->>>>>>>>




video

---->>>>>>>>

 alamak..videO yang I edit bersama gambar2 xdapat nak uplOad lah pagi ni..dah hampir dua jam ni..hmm..FRUST!..tapi xpala..xda rezeki tuk kOrang tgk..maklumlah videO xda high klas..huuhu..sekian entry tuk kali ni..InsyaAllah..umur kami panjang..maka akn berjumpa lagi..insyaAllah..:) 

jaga diri hiasi peribadi
mizah_86


No comments:

Post a Comment